Izolatii

Vezi galerie foto

 

Hidroizolatii

- sunt lucrari menite sa protejeze cladirile impotriva actiunii agresive a apelor, cu efecte negative asupra elementelor structurale si decorative.
- efectele negative se manifesta prin coroziunea armaturilor, degradari datorate ciclurilor repetate de gelivitate (inghet – dezghet), aparitia mucegaiului si a igrasiei, modificari ale proprietatilor fizico – mecanice ale materialelor.
- materialele frecvent utilizate sunt membranele cu poliester sau fibra de sticla aplicate la cald, hidroizolatiile bituminoase lichide aplicate la rece, membrane aplicate la rece, injectarile cu rasini.
- se executa pe suprafete uscate, curate si avind rugozitate cat mai mica.
- se aplica pe suprafete din beton sau caramida la exterior si la interior.

O hidroizolatie bine executata elimina disconfortul si degradarile produse de infiltratii si elimina cheltuielile ulterioare ocazionate de reparatii.


Termoizolatii

- sunt lucrari menite sa reduca pierderile de caldura din interiorul cladirilor in timpul anotimpurilor friguroase si sa mentina variatiile da temperature din interior, in intervale mai inguste.
- rezultate optime se obtin prin executia termoizolatiei la exteriorul cladirilor.
- materialele cele mai frecvent folosite sunt polistirenul, vata minerala si spumele poliuretanice.
- se pot executa pe orice strat suport portent: zidarie (tencuita sau netencuita), betoane, placaje diverse, OSB, sape, astereala, etc.
- un termosistem bine executat conduce la o reducere cu circa 30 % a cheltuielilor cu incalzirea (prin reducerea consumului de agent termic), la un confort termic sporit, elimina riscul aparitiei mucegaiului si a condensului, protejeaza mai bine zidaria si elementele structurale ale cladirilor.
- o cladire protejata termic la exterior este mai atractiva pentru cumparatorii interesati de achizitia unui imobil.

Daca intentionati sa executati un termosistem, consultati-va inainte cu specialistii.
Veti economisi timp, bani si veti evita eventualele dureri de cap ulterioare.

 

 

 
 
Stiri
 
Curs valutar
01.01.1970
 
Bursa
20.09.2021 04:27
 
Pagini aurii
Persoane
Afaceri
 
 
DESPRE NOI | CONSTRUCTII | AMENAJARI | IZOLATII | PRETURI | PORTOFOLIU | CONTACT

NICKON NOVACONS SRL ©